(+45) 70 26 26 20 brillebilen@hjemmeoptikeren.dk

Find DIN lup

Kniber det med at se de små ting, eller vil du bare gerne studere noget på nært hold, kan vi hjælpe dig med at komme tættere på.

Find DIN lup

En lup kan dække forskellige behov, så det er vigtigt, vi finder ud af, hvad du har brug for. Skal du ud og studere i naturen, eller er det til brug for læsning? Det har indflydelse på, hvor stærkt glasset skal være, og hvor stor selve luppen skal være.

BrilleBilen har et udvalg på omkring ti lupper med, så vi sammen kan teste, hvilken model du føler dig tilpas med. Ofte sker lupfremvisningen i forbindelse med synsprøve, og det koster ikke ekstra.

Elektronisk lup

Vi har nu også en elektronisk lup i vores sortiment, som giver helt nye muligheder. Med et ergonomisk greb og en vægt på kun 156 gram er den både let at have med på farten og behagelig at bruge.

Med den elektroniske lup får du mulighed for at fotografere de ting, du studerer, så du kan fotografere de unikke øjeblikke helt tæt på. Derudover kan du zoome endnu mere ind på detaljerne uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Vi har en elektronisk lup med i BrilleBilen, så spørg endelig efter den, hvis du gerne vil se, om det kunne være noget for dig. Skulle det være tilfældet, kan du bestille den hos os med det samme.